Kenkätuonti Rikke Oy

Lähes 40 vuotta palvelevaa jalkinealan osaamista

Kenkätuonti Rikke Oy on keskisuuri perheyritys, joka maahantuo ja välittää jalkineita Suomessa. Perheen juuret juontavat jalkinealalla aina vuodesta 1954 tähän päivään.
Nykyisellä nimellä Rikke Oy aloitti toimintansa vuonna 1979 ja on perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa.

Suunnittelu Suomessa

Vuosien varrella olemme vieneet kenkien maahantuonnin paljon normaalia toimintatapaa pidemmälle. Laajan merkkivalikoiman lisäksi suunnittelemme Suomessa Chantana, Fuzz ja Vintro mallistot itse. Valmistus tapahtuu vuosikymmeniä toimineiden luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin pyrimme palvelemaan kuluttajien tarpeita mahdollisimman hyvin.
Tästä osoituksena näille tuotemerkeille on myönnetty
Design From Finland -merkki.

Skandinaavinen innovatiivisuus näkyy myös yhteistyökumppaneidemme mallistoissa. Suunnitellemme ja kehitämme malleja vastaamaan tarpeita haastaviin olosuhteisiin, jotka
pohjolan neljän vuodenaikaa meille luo.

Skandinaaviseen jalkaan sopivat kengät

Lähtökohtina omien mallistojen suunnittelussa ovat mukavuus, oikeat materiaalit sekä lestit. Lestit mitoitamme skandinaaviseen jalkaan sopiviksi ja silmää miellyttäviksi funktionaalisuutta unohtamatta.

Yksilölliset tuotteet sekä jatkuvasti muuttuva muoti on haastavaa ja innoittavaa. Meille on tärkeää kuunnella kuluttajien ja asiakkaidemme mielipiteitä. Kysyntään vastaaminen on meille intohimo.


- Iloisia askeleita kengissä, jotka on valmistettu juuri sinulle -