Kenkämerkit (Kaamos)


PALLADIUM

Palladium perustettiin vuonna 1920, jolloin alettiin valmistaa renkaita kasvavan lentoteollisuuden käyttöön.

Toisen maailmansodan loputtua lentokoneteollisuus kuitenkin romahti. Palladium päätti avata tehtaan Pont De Cheru´n Ranskaan ja alkoi valmistaa jalkineita, jotka olisivat yhtä kovakestoisia kuin heidän lentokoneenrenkaansa. Vuonna 1947 syntyi legendaarinen Pampa Boot. Jalkineen käytännöllisyys, mukavuus ja kestävyys olivat niin vertaansa vailla, että Ranskan muukalaislegioona otti ne käyttöönsä.

Tänä päivänä Palladiumin alkuperäinen muotoilu, klassiset linjat ja kestävyys ovat edelleen samat kuin aikaisemminkin. Yli 60 vuotta kokemusta ja modernit valmistustekniikat takaavat, että Palladium kengät ovat tehty kestämään kaupungin kadut ja matkat aina maailman ääriin saakka.

www.palladiumboots.com »ASPORTUQUESAS

Asportuquesas (portugaliksi me portugalilaiset) on kestävän kehityksen merkki, joka käyttää valmistusmateriaaleina luonnon korkkia ja kierrätysmateriaaleja.

Asportuquesas valmistaa kaikki jalkineensa Portugalissa, joka on maailman suurin korkin tuottajamaa. 70% maailman luonnonvaraisista korkkipuista kasvaa Portugalissa. Korkki on tunnettu erinomaisena hiilinieluna, sillä se pystyy varastoimaan yli 700% oman painonsa verran hiilidioksidia. Korkin ainutlaatuiset ominaisuudet ovat keveys, joustavuus, eristävyys ja 100% luonnon materiaali. Nämä sopivat hyvin jalkineille tarvittaviin ominaisuuksiin.

Yhtäkään puuta ei kaadeta, vaan kaarna kuoritaan elävästä puusta tarkkojen sääntöjen mukaan. Korkkipuu saavuttaakin ensimmäisen mahdollisen kuorintavaiheen vasta noin 25 vuoden iässä ja tämän jälkeen puu voidaan kuoria uudelleen aina 9 vuoden välein.

Yhtiön hiilijalanjälki on negatiivinen.

https://asportuguesas.shoes/en/sustainability/
BUFFALO

Buffalo on 1979 perustettu Saksalainen merkki. Vuonna 1995 BUFFALO toi markkinoille paksu pohjaiset lenkkarit, joista tuli yksi 90-luvun merkittävimmistä muotisuuntauksista Euroopassa. Merkin kenkiä käyttivät useat sen aikaiset vaikuttajat kuten Spice Girls, Madonna, Cher, N´Sync ja Cameron diaz. Tänä päivänä BUFFALON paksupohjaiset lenkkarit ovat alkuperäinen ja ikoninen 90-luvun merkki muodin suunnannäyttäjälle ja kapinallisille.

FRODDO

Froddo on Kroatialainen lastenkenkä valmistaja, jolla on yli 70 vuoden kokemus lastenkengistä.

Lähes kaikki Froddo lastenkengät on valmistettu aidosta nahasta ja niissä on myös nahka vuoret. Joitain malleja valmistetaan myös tekstiilisinä lähinnä käyttötarkoituksen mukaan, mutta synteettisiä päällismateriaaleja ei käytetä. Talvimalleissa on vedenpität kalvot ja vuorissa käytetään, joko villaa tai lammasturkista.

Froddo keskittyy valmistamaan korkealaatuisia lastenkenkiä, jotka ovat ergonomisesti suunniteltuja ja ottavat huomioon kasvavan lapsen tarpeet, sekä jalkojen oikeaoppisen tukemisen ja suojaamiseen. Kaikki Froddo kengät on valmistettu ympäristöystävällisillä menetelmillä Euroopassa, eikä niissä käytetä mitään haitallisia aineita ja yhdisteitä kuten Kromi VI. Malleista löytyy eri lestin leveyksiä. Irrotettavista pohjallisista löytyy oikean koon löytämiseen helpottava mitta asteikko, millä voi todeta kengän sopivuuden jalan pituuteen.

Shephered Home collection

Sisustustuotteet